Home

Ruffwear Grip Trex -tossut, 4kpl

Erinomaiset tossut koirille erilaisiin maastoihin tai sisätiloihin!

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

85,00 €

Ruffwear Grip Trex -tossut soveltuvat jopa vaativiin maastoihin tai sisätiloihin; vaeltamiseen, juoksuun, pyörälenkeille, sisätilaetsintöihin...

Näissä laadukkaissa tossuissa on kulutusta kestävä Vibram-ulkopohja, joka antaa poikkeuksellisen hyvän pidon vaihtelevassakin maastossa. Tossun yläpuolen verkkopäällinen on hengittävä ja päästää kosteuden pois. Tossujen kiinnistys on suunniteltu niin, että se osuu koiran jalan kapeimpaan kohtaan ja näin ollen pysyy hyvin paikallaan myös liikkeessä.

Ruffwear Grip Trex -tossut on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja kestämään kulutusta. Sen vuoksi ne ovatkin todella suositut tossut harrastus- ja työkoirilla.

 

Mittausohjeet:

Laita koira seisomaan niin, että sen toinen tassu on paperin päällä. Nosta viereistä tassua niin, että koira varaa painon sille jalalle, joka on paperin päällä. Piirrä tassun ääriviivat paperille ja mittaa sen jälkeen paperilla näkyvän tassun leveys. Tämä mitta kertoo sinulle, minkä kokoiset tossut tarvitset. Mikäli koirasi tassun mitta on kahden koon välillä, valitse pienempi koko.

Koot:

XXXS 44mm
XXS 51mm
XS 57mm
S 64mm
M 70mm
L 76mm
XL 83mm