Home

Back on Track toppaloimi

Topattu BOT-takki, jonka päällyskangas on vettä hylkivä ja hengittävä. Heijastaa takaisin kehon lämpösäteilyä ja näin mm. ennaltaehkäisee vammojen syntymistä.

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

72,00 €

Back on Track toppaloimen ainutlaatuinen muotoilu suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä ja herkkää vatsan aluetta. Takin Back on Track -vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Toppaloimen päällyskangas on vettä hylkivää ja hyvin hengittävää polyesteriä.

Takissa on joustavat jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko hännälle. Takin molemmissa kyljissä on heijastimet koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuuden parantamiseksi. Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten se istuu paremmin myös erikokoisille koirille.

Saatavilla olevat koot: 37, 40, 43, 46, 49, 52, 55, 63, 67, 70, 74, 78, 82

Toppatakin vuoraus on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä mineraalipartikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien mineraalipartikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia, vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä, edistää vammojen parantumista ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -tuotteita tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.

Huom. Tutustu takin käyttöohjeisiin ennen sen käyttöönottoa!