Home

Back on Track verkkoloimi

Kevyt verkkoloimi käytettäväksi esimerkiksi sisätiloissa tai muiden takkien alla. Heijastaa takaisin kehon lämpösäteilyä ja näin mm. ennaltaehkäisee vammojen syntymistä.

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

72,00 €

Back on Track verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu koiran kehon mukaisesti. Verkkotakki pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä. Loimea voidaan käyttää muiden takkien alla tai kun halutaan käyttää ohutta takkia, esimerkiksi liikunnan aikana tai sisätiloissa.

Verkkoloimea voidaan käyttää myös kuivatukseen esim. kylvyn, sateen tai uimisen jälkeen.

Täydellisen istuvuuden takaavat säätömahdollisuudet edessä ja niskassa. Loimessa on joustavat jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko hännälle. Heijastimet sivuilla lisäävät koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuutta. Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten se istuu paremmin myös erikokoisille koirille.

Saatavilla olevat koot: 40, 46, 49

Verkkoloimi on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä mineraalipartikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien mineraalipartikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia, vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä, edistää vammojen parantumista ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -tuotteita tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.

Huom. Tutustu takin käyttöohjeisiin ennen sen käyttöönottoa!