BioSynov Complex

Ravinnelisä ikääntyville ja kovassa rasituksessa oleville koirille. Se auttaa ylläpitämään nivelten ja lihaksiston optimaalisen toimintakyvyn.

Tiedot

BioSynov Complex

Saatavuus: Varastossa

13,93 €

Alennettu hinta!

-30%

19,90 €

Biosynov Complex on ravinnelisä ikääntyville ja kovassa rasituksessa oleville koirille. Se auttaa ylläpitämään nivelten ja lihaksiston optimaalisen toimintakyvyn. 

Se sisältää glycosaminoglykageenia joka auttaa ravinteiden nopeaa kuljetusta mm. nivelissä, nivelrustoissa ja jänteissä. Biosynov Complex sisältää myös antioksidantteja, E- ja C- vitamiinia, jotka ovat erityisen tärkeitä lisääntyneessä lihasaktiviteetissa. Yhdessä näiden aineiden kanssa kurkuma (luonnollinen antioksidantti) auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia tulehduksia. Tuote on valmistettu laboratoriovalvonnassa ja kaikki siinä käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman korkealaatuisia. 

Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita. 

Biosynov Complex on auttanut jo tuhansia koiria parempaan elämänlaatuun. Jopa vaikeita lonkkanivel- sekä selkäongelmia on voitu lievittää tällä lisäravinteella. Biosynov Complex on myös edullinen käyttää, purkki sisältää 250 tablettia, annostus on yksi tabletti kahdeksaa painokiloa kohden. Eläinlääketieteentohtori Timo Talvio suosittelee potilailleen Biosynov Complex lisäravinnetta. Huom! Biosynov Complex sopii myös nuorille koirille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä sekä lihaksistoa kasvuvaiheessa.

Annostus: 1 tabletti päivässä per 8 elopainokiloa. HUOM! Sekoitetaan hyvin ruokaan. Tabletit voidaan murskata. Mikäli tabletit murskataan niin se on tehtävä juuri ennen ruokintaa, koska tablettien sisältö hajoaa ilman ja valon vaikutuksesta

Koostumus: Kurkuma (35%), dikaliumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, piidioksidi, glukosamiini

Lisätty per kg/0.65 g: Vitamiinit: E 300 C-vitamiini (askorbiinihappo) 13 100 mg/8.5 mg, 3a 700 E-vitamiini E 4 200 mg/2.7 mg
 
Ravintoainekoostumus: Raakaproteiinia 5%, tuhka 4,5%, raakarasva 4.4% ja raakakuitu 2.2 %

HUOM! Päiväys 01/2019.