Home

D&C Noutokapula 250g

Harjoituskäyttöön tai TOKOn kisakäyttöön soveltuva noutokapula, joka on sorvattu yhdestä palasta.

Tiedot

D&C Noutokapula 250g

Saatavuus: Varastossa

7,90 €

D&C Noutokapula on erittäin laadukas noutokapula harjoituskäyttöön ja se soveltuu käytettäväksi myös virallisissa tottelevaisuuskokeissa kisakapulana.

Nämä noutokapulat on sorvattu yhdestä kappaleesta ja niitä löytyy neljä kokoa, tämän noutokapulan paino on 250g. Saatavilla on myös 150g, 400g ja 650g painoiset noutokapulat.

Tämän noutokapulan avulla voit tehdä perinteisiä noutoharjoituksia ja kapula kestää hyvin myös "lennosta vapauttamista" eli että koira vapautetaan ja se saa tiputtaa kapulan kesken palauttamisen ja juosta lujaa esimerkiksi palkalle. Tällainen treeni monesti opettaa koiraa palauttamaan kapulan nopeammin, koska sillä on ajatus palkasta ja haluaa sinne nopeasti.

Myös pitoharjoituksia voit tehdä näillä kapuloilla. Kun koira osaa rauhassa pitää kapulaa suussaan sekä paikallaan ollessaan että liikkuessaan, se helpottaa tasaisen otteen pysymistä myös itse noutoliikkeessä!

Kapuloiden ulkonäkö saattaa vaihdella saatavuuden mukaan. Noutokapulat eivät myöskään ole ehdottoman painotarkkoja. Paino saattaa vaihdella puun kosteuden mukaan.