Leuchtie Plus Easy Charge

Leuchtie Plus Easy Charge on laadukas, vesitiivis ja ladattava valopanta

keskikokoisille ja isoille koirille.

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

37,00 €

Alennettu hinta!

-17,90 €

54,90 €

Leuchtie Plus Easy Charge on innovatiivinen, pitkäikäinen ja erittäin helppokäyttöinen ladattava valopanta. Siinä on viisi todella kirkasta LEDiä ja se loistaa jatkuvasti (ei siis ärsyttävää vilkkumista).

Valopannan käyttö on helppoa; panta on OFF-tilassa kun paristo-osa on ylöspäin ja ON-tilassa kun paristo-osan kääntää alaspäin. Toimintaidea perustuu paristo-osan sisällä olevaan automaattiseen ON-OFF-katkaisimeen. Valopannassa ei siis ole ylimääräisiä kytkimiä eikä sitä tarvitse turhaan availla. OFF-tila tulee käyttöön, kun pannan paristo-osa on ollut ylöspäin noin 1 minuutin ajan.

Valopanta on 100% vesitiivis eli koira voi vaikka uida pannan kanssa. Se on valmistettu kosteutta ja likaa hylkivästä materiaalista.

Leuchtie Plus Easy Charge valopanta on ladattava, joten sinne ei tarvitse vaihtaa paristoja. Toiminta-aika yhdellä latauksella on noin 10-15 tuntia. Kun valopanta alkaa himmenemään, tulee se ladata ja näin panta loistaa jälleen kirkkaasti. Jos valopantaa käyttää noin 1-2 tuntia päivässä, tulee se antaa latautua yön ylitse noin kerran viikossa. Lataustelakka tulee pannan mukana.

Pannan mukana tulee kiinnityslenkki, jolla Leuchtien voi halutessaan varmuudeksi kiinnittää tavalliseen kaulapantaan tai valjaisiin kiinni. Tämä on hyvä tehdä etenkin siinä tapauksessa, mikäli ostaa nuorelle koiralle tarkoituksella ison Leuchtien (jotta on kasvuvaraa).

Tuote valmistetaan Saksassa ja sillä on 2 vuoden takuu.

Saatavana seuraavat koot:

35cm | 40cm | 45cm | 50cm | 55cm | 60cm

Tilauksesta saatavilla myös isompia kokoja!

Mittausohje:

Leuchtie Plus-pannan käyttöönotto:

1. Ota toisella kädellä tukevasti kiinni pannan värillisestä osasta ja toisella kädellä paristo-osasta (vastakkaiselta puolelta, missä kokomerkintä on).
2. Aukaise liitoskohta VAROVASTI nitkuttaen, ÄLÄ REPÄISE!
3. Poista muovinen kuljetussuoja.
4. Liitä osat takaisin yhteen ja varmista, ettei osien väliin jää rakoa.

Panta kytkeytyy päälle, kun paristo-osa käännetään alaspäin.
Panta kytkeytyy pois päältä noin minuutin sisällä, kun paristo-osa käännetään ylöspäin.