Leuchtie Plus -välikoko

Leuchtie Plus on laadukas ja vesitiivis valopanta keskikokoisille ja isoille koirille, koot 37,5cm-57,5cm.

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

27,00 €

Alennettu hinta!

-19,90 €

46,90 €

Leuchtie Plus on innovatiivinen, pitkäikäinen ja erittäin helppokäyttöinen valopanta. Siinä on viisi todella kirkasta LEDiä ja se loistaa jatkuvasti (ei siis ärsyttävää vilkkumista).

Valopannan käyttö on helppoa; panta on OFF-tilassa kun paristo-osa on ylöspäin ja ON-tilassa kun paristo-osan kääntää alaspäin. Toimintaidea perustuu paristo-osan sisällä olevaan automaattiseen ON-OFF-katkaisimeen. Valopannassa ei siis ole ylimääräisiä kytkimiä eikä sitä tarvitse turhaan availla. OFF-tila tulee käyttöön, kun pannan paristo-osa on ollut ylöspäin noin 1 minuutin ajan.

Valopanta on 100% vesitiivis eli koira voi vaikka uida pannan kanssa. Se on valmistettu kosteutta ja likaa hylkivästä materiaalista.

Leuchtie Plus valopanta toimii kahdella AAA-paristolla ja toiminta-aika yhdellä paristoparilla on noin 100 tuntia. Kun valopanta alkaa himmenemään, tulee siihen vaihtaa paristot ja näin panta loistaa jälleen kirkkaasti.

Pannan mukana tulee kiinnityslenkki, jolla Leuchtien voi halutessaan varmuudeksi kiinnittää tavalliseen kaulapantaan tai valjaisiin kiinni. Tämä on hyvä tehdä etenkin siinä tapauksessa, mikäli ostaa nuorelle koiralle tarkoituksella ison Leuchtien (jotta on kasvuvaraa).

Tuote valmistetaan Saksassa ja sillä on 2 vuoden takuu.

Näistä välikokoisista Leuchtie -valopannoista on saatavilla kolme väriä: turkoosi, neonvihreä ja pinkki.

Saatavana seuraavat koot:

37,5cm | 42,5cm | 47,5cm | 52,5cm | 57,5cm

Tilauksesta saatavilla myös isompia kokoja!

Mittausohje:

Leuchtie Plus-pannan käyttöönotto:

1. Ota toisella kädellä tukevasti kiinni pannan värillisestä osasta ja toisella kädellä paristo-osasta (vastakkaiselta puolelta, missä kokomerkintä on).
2. Aukaise liitoskohta VAROVASTI nitkuttaen, ÄLÄ REPÄISE!
3. Poista muovinen kuljetussuoja.
4. Liitä osat takaisin yhteen ja varmista, ettei osien väliin jää rakoa.

Panta kytkeytyy päälle, kun paristo-osa käännetään alaspäin.
Panta kytkeytyy pois päältä noin minuutin sisällä, kun paristo-osa käännetään ylöspäin.