Cimiao Fish 2kg

Täydellinen ja tasapainotettu täysravinto aikuisille kissoille - ei sisällä vehnää, ohraa tai kauraa.

Tiedot

Cimiao Fish 2kg

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

12,90 €

Alennettu hinta!

-3,60 €

16,50 €

Cimiao Fish on täydellistä ja tasapainoitettua kala-täysravintoa aikuisille kissoille. Se on valmistettu vain ehdottomasti parhaista raaka-aineista mahdollistamaan terveellisen ja tasapainoisen ravitsemuksen. Luonnosta pyydystettyä merikalaa, riisiä, maissia, kanaa ja kananmunaa, jotka takaavat oikean energiamäärän ja valkuaisaineet, sekä lisäksi hyvän sulavuuden. Se sisältää myös runsaasti hyödyllisiä kuituja, ylläpitää virtsateiden hyvää toimivuutta ja vähentää karvapallojen esiintymistä. Cimiao Fish ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa.

Cimiao täysravinnot eivät sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua - siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille.

Analyysi: Valkuaisaineet 32,00%; Rasvat ja öljyt 15,00%; Kosteus 8,00%; Kuitu 3,40%; Tuhka 7,00%; Kalsium 1,10%; Fosfori 0,90%; Magnesium 0,08%; Tauriini 2200 mg/kg;

Valmistusaineet: kuivattu kala (luonnosta pyydystettyä silliä), riisi, maissi, kuivattu kananliha, eläinrasva, maissigluteeni, pellavansiemen, eläinvalkuaisuute, kasvikuidut, juurikaskuitu, kuivattu kananmuna, kalaöljy, kasviöljy, kuivahiiva, kuivahiiva-uute, FOS (frukto-oligosakkaridit), kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, DL-metioniini, L-lysiini, tauriini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).


Pakkauskoko: 2kg