Home

Leuchtie Mini 3 ledillä

Leuchtie Mini on laadukas, vesitiivis ja erittäin helppokäyttöinen valopanta pienille koirille.

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

9,90 €

Alennettu hinta!

-30,00 €

39,90 €

Leuchtie Mini on innovatiivinen, pitkäikäinen ja erittäin helppokäyttöinen valopanta. Tässä vanhemmassa mallissa on (kuvasta poiketen) kolme todella kirkasta LEDiä ja se loistaa jatkuvasti (ei siis ärsyttävää vilkkumista).

Valopannan käyttö on helppoa; panta on OFF-tilassa kun paristo-osa on ylöspäin ja ON-tilassa kun paristo-osan kääntää alaspäin. Toimintaidea perustuu paristo-osan sisällä olevaan automaattiseen ON-OFF-katkaisimeen. Valopannassa ei siis ole ylimääräisiä kytkimiä eikä sitä tarvitse turhaan availla. OFF-tila tulee käyttöön, kun pannan paristo-osa on ollut ylöspäin noin 1 minuutin ajan.

Valopanta on 100% vesitiivis eli koira voi vaikka uida pannan kanssa. Se on valmistettu kosteutta ja likaa hylkivästä materiaalista.

Leuchtie Mini valopanta toimii kahdella AAAA-paristolla ja toiminta-aika yhdellä paristoparilla on noin 50 tuntia. Kun valopanta alkaa himmenemään, tulee siihen vaihtaa paristot ja näin panta loistaa jälleen kirkkaasti.

Pannan mukana tulee kiinnityslenkki, jolla Leuchtien voi halutessaan varmuudeksi kiinnittää tavalliseen kaulapantaan tai valjaisiin kiinni. Tämä on hyvä tehdä etenkin siinä tapauksessa, mikäli ostaa nuorelle koiralle tarkoituksella ison Leuchtien (jotta on kasvuvaraa).

Tuote valmistetaan Saksassa ja sillä on 2 vuoden takuu.


Saatavana seuraavat koot:

25cm | 27,5cm | 30cm | 32,5cm

Mittausohje:

Leuchtie Mini -pannan käyttöönotto:

1. Ota toisella kädellä tukevasti kiinni pannan värillisestä osasta ja toisella kädellä paristo-osasta (pannan siltä puolelta, missä on kokomerkintä).
2. Aukaise liitoskohta VAROVASTI nitkuttaen, ÄLÄ REPÄISE!
3. Käännä sen puolen paristo toisinpäin.
4. Liitä osat takaisin yhteen ja varmista, ettei osien väliin jää rakoa.

Panta kytkeytyy päälle, kun paristo-osa käännetään alaspäin.
Panta kytkeytyy pois päältä noin minuutin sisällä, kun paristo-osa käännetään ylöspäin.

           
(kuvissa Leuchtie Plus -panta, mutta idea on sama!)