Toimitusehdot

TILAAMINEN

Dogsport.fi -verkkokaupassa asioiminen on helppoa ja nopeaa. Lisää ostoskoriin valitsemasi tuotteet ja siirry sen jälkeen kassalle. Kassalla voit valita tilauksellesi sinulle parhaiten sopivan toimitus- ja maksutavan. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja myöhemmin myös ilmoituksen, kun paketti on lähtenyt toimitukseen / valmis noudettavaksi myymälästämme.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on 1–4 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tilaus lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Olemme mahdollisimman pikaisesti yhteydessä asiakkaisiin mikäli huomaamme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

TOIMITUSTAVAT

1. Nouto myymälästä, 0€

Voit noutaa tilauksesi Dog & Cat:n myymälästä Porvoosta (Työpajatie 20, 06150 Porvoo). Verkkokaupan kautta sinulle lähetetään sähköpostitse vahvistus, kun tilauksesi on vastaanotettu. Saat erillisen ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa myymälästämme. Säilytämme pakettia myymälässämme 2 viikon ajan, ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu.

 2. Toimitus Postilla, 6,90€


Postipaketti, nouto Postista

Nouda tilauksesi helposti lähimmästä postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. 

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout - verkkopankit, luottokortit, lasku ja erämaksu

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

PALAUTUSOIKEUS JA TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Dogsport.fi –verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, toimi näin:

1. Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostilla info@dogsport.fi
2. Pakkaa käyttämätön tuote ja täytetty palautuslomake pakettiin (voit käyttää samaa pakettia, missä tuote tuli sinulle).
3. Voit toimittaa paketin vapaasti valitsemallasi toimitustavalla. Palautusosoite:

Dogsport.fi / Dog & Cat Ky
Työpajatie 20
06150 Porvoo

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, suosittelemme tekemään kokonaan uuden tilauksen ja tekemään alkuperäisestä palautuksen.

Huomaathan, että tuotteen palautuksen toimituskuluista vastaa tilaaja. Tilaaja voi toimittaa paketin vapaasti valitsemallaan toimitustavalla.
Kun olemme saaneet tuotteen ja palautuslomakkeen takaisin, palautamme rahat heti tuotteen tarkastamisen jälkeen.

Mikäli postipaketti jää lunastamatta ja se palautuu meille, olemme oikeutettuja pidättämään/perimään palautumisesta aiheutuvat postikulut.

REKLAMAATIOT

Reklamaatiot voi laittaa meille sähköpostilla info@dogsport.fi.
Ilmoita viestissäsi mitä tuotetta / asiaa reklamaatio koskee sekä yhteystietosi.

MUUTA HUOMIOITAVAA

  • Pyrimme kierrättämään myymälässä tarpeettomiksi jääneitä, siistejä ja ehjiä pahvilaatikoita- ja pakkauksia.
  • Kaikki verkkokaupassa olevat tuotteiden hinnat sisältävät ALV:n (tuotteesta riippuen 14% tai 24%).
  • Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin. Verkkokaupan hinnat voivat poiketa myymälä- ja tapahtumahinnoittelusta.
  • Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Jos tuotteen hinta nousee ennen tilauksen lähetystä, asiakas saa tuotteen tietysti alkuperäisellä hinnalla.