Toimitus- ja maksutavat

 

TOIMITUSTAVAT

1. Nouto myymälästä, 0€

Voit noutaa tilauksesi Dog & Cat:n myymälästä Porvoosta (Työpajatie 20, 06150 Porvoo). Verkkokaupan kautta sinulle lähetetään sähköpostitse vahvistus, kun tilauksesi on vastaanotettu. Saat erillisen ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa myymälästämme.

2. Toimitus Postilla, 6,90€


Postipaketti, nouto Postista

Nouda tilauksesi helposti lähimmästä postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. 

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on 1–4 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tilaus lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Olemme mahdollisimman pikaisesti yhteydessä asiakkaisiin mikäli huomaamme toimituksen kestävän normaalia pidempään.

 

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout - verkkopankit, luottokortit, lasku ja erämaksu

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu