Home

Abaron Chicken Hypoallergenic grain & pea free

Korkealaatuinen viljaton ja herneetön kananlihapohjainen täysravinto aikuisille koirille. Sen valmistukseen on käytetty runsaasti tuoretta kananlihaa, mikä tekee siitä erittäin korkealaatuisen ja erittäin maistuvan täysravinnon.

Tiedot

Saatavuus: Varastossa

18,50 €

Abaron Chicken Hypoallergenic grain & pea free on korkealaatuinen viljaton ja herneetön kananlihapohjainen täysravinto aikuisille koirille. Sen valmistukseen on käytetty runsaasti tuoretta kananlihaa, mikä tekee siitä erittäin korkealaatuisen ja erittäin maistuvan täysravinnon. Se sopii erinomaisesti myös herkille ja allergisille koirille, sekä mahaherkille koirille, joilla saattaa esiintyä ruoansulatusongelmia, kuten närästystä ja ilmavaivoja.

Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Se sisältää erittäin korkealaatuista valkuaista, runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä terveellisiä luontaistuotteita, kuten lohiöljyä, karpaloa, kasviuutteita ja yrttejä. Nivelien suoja- ja rakenneaineita, glukosamiinia ja kondroitiinia, on myös lisätty ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä. Glukosamiini ja kondroitiini ovat molemmat lisätty puhtaina hyvin imeytyvinä yhdisteinä, jotta pystymme takaamaan niiden tehokkuuden ylläpitämään nivelien hyvää terveyttä.

Se on viljaton ja herneetön koiran täysravinto. Se on myös säilöntäaineeton, luonnollinen täysravinto, valmistettuna parhaista raaka-aineista, jotka tekevät siitä erittäin sulavan korkealaatuisen koiran täysravinnon.

Koostumus: Raakavalkuainen 25,0%, raakarasva 14,5%, hehkutusjäännös(mineraalit) 7,0%, raakakuitu 3,5%, kosteus 10,0%, kalsium 1,5%, fosfori 0,9%

Valmistusaineet: Kanaa/siipikarjaa 44 % (tuorekana 20 % & siipikarjanlihajauho 24 %), peruna 38 % (perunahiutale & perunatärkkelys), siipikarjan rasva, kuivattu juurikaskuitu, kananmaksa, lohiöljy, karpalo, yrttejä (persilja, rosmariini, kamomilla, salvia, timjami, korianteri, nokkonen, voikukka), vihreä tee uute, Yucca Schidigera kasviuute, glukosamiini, kondroitiini, mineraalit ja vitamiinit. 

Lisäravinteet: ravitsemukselliset lisäaineet (per kg.): vitamiini A 12 000 ky, vitamiini D3 1200 ky, vitamiini E 80 mg, vitamiini C 20 mg, vitamiini B1 4 mg, vitamiini B2 5 mg, vitamiini B6 4 mg, vitamiini B12 40 mg, niasiini 45 mg, pantoteenihappo 20 mg, biotiini 400 mg, koliinikloridi 800 mg, foolihappo 1 mg, rautasulfaatti 75 mg, mangaanioksidi 28 mg, kuparisulfaatti 13 mg, sinkkisulfaatti 130 mg, kalsiumjodaatti 1,3 mg, natriumseleniitti 0,25 mg. Tekniset lisäineet: luonnollista alkuperää oleva tokoferoli.

Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, kaliumsorbaattia).

Pakkauskoot: 
2,5 kg & 12 kg